ЗАНИМАНИЯТА на ЙОЙО

* курс за манекени към модна агенция "Галиано"

през 2006/2007г Йойо бе избрана да посещава курс за манекени към модна агенция "Галиано",завърши успешно курса, като получи диплома, премина през 2 фотосесии и участва на модно ревю "Пролетна фиеста" в гр. Пловдив, като представя шапки на "Белора

http://galliano.netissat.bg/index.php?page=3&view=models&type=2

 

 

* народни танци към танцова формация "Фонтан"

много, много не се занимавам с танцуване, да не ме чуят мама и тати, обикновено като дойде време за занимание съм уморена и чесно да си кажа ме мързи. Но пък в края на заниманието г-жа Ваня Пешкова ме качва на една пейка и ми позволява да пея пред децата, което ми е любимо. А и от народните танци ходим на международен детски лагер в Равда, където имаме участия и в Несебър, Слънчев бряг, Равда, срещаме се с царя на морето Нептун, много е забавно пък и съм без мама и тати.

* приложни изкуства към детско приложно студио "Шарканици"

в курса по приложни изкуства изработваме различни неща,моделираме от глина, след което я изрисуваме, изработваме керамика, малка пластика, колажи, мозайка, реализираме нестандартни идеи от отпадъчни материали, дизайн, стъкло, предоставени са ни материалите и пособията, организиране на изложби.

за контакт със студиото тел : +359888651592

* балет

когато бях на 3 и 4 годинки ходих в групата по модерен балет при кака Нина, имахме участия в НДК по време на коледните и новогодишните тържества.

* латино танци

когато станах на 5 години се прехвърлих в групата по латино танци пак при кака Нина, т.к. и другите ми приятелки се записаха там.

* английски език към езиков център за деца Оксиния

в днешно време, английския език е много важен!

с него в която и държава да отидеш, можеш да се разбереш с местните,

отделно, ако след време искаш да имаш хубава работа е задължително за знаеш англйския език, като втори майчин едва ли не, така казват мама и татко. Но за сега за да мога да гледам детски анимационни фимчета, също трябва да знам английски език.

* плуване

в детската градина, която посещавам имаме басейн.

мама ме записа от 3 годишна да ходя на плуване.

това е любимото ми занимание, ако трябва да бъда честна :-), мамо

 

 

 

Made with Namu6